OVER MIJ

Al zo lang ik mij kan herinneren at ik liever meerdere voorgerechtjes bij het uit eten gaan ipv een hoofdgerecht. Op mijn 17de ben ik naar Curaçao verhuisd om bij een Tapasbar te gaan werken. Hier had ik eigenlijk nog nooit van gehoord, maar sindsdien is mijn liefde voor Tapas ontstaan. 

Aangezien ik bij defensie als kok heb gewerkt en daarna nog bij meerdere horecabedrijven was ik altijd bezig met eten maken. Iets voor mezelf beginnen durfde ik niet goed maar er waren wel altijd dromen en ideeën. Toen ik door corona het grootste gedeelte van mijn werk verloor, leek het me een goed moment om door te zetten. Waardoor Sandrina's Tapas & zo is ontstaan. Inmiddels ben ik wel weer aan een nieuwe uitdaging in de bedrijfscatering begonnen. Hierdoor is het helaas niet altijd mogelijk om te bestellen. Maar in overleg komen we er in de meeste gevallen wel uit.

U kunt bij mij terecht voor bijna alles wat met eten te maken heeft. Voor particulieren of bedrijven. En aangezien mijn ouders een café hebben kun je daar ook genieten van mijn aanbod en zijn hierin ook vele opties mogelijk. Vraag vooral naar de mogelijkheden.